Habosítsuk fel a vajat, majd keverjük alá óvatosan, apránként a tojássárgáját, végül adjuk hozzá a mandulát és a vaníliáscukrot. Tegyük a csokoládét egy tányérra, pároljuk azt 2 percig a Miele gőzpárolóban 90 °C-os Univerzális párolófokozaton, majd keverjük óvatosan a vaj alá. Verjük fel keményre a tojásfehérjét cukorral, majd keverjük ezt is óvatosan a vajas csokoládémassza alá. Kenjünk ki 8 sütőformát (vagy kávéscsészét) vajjal, majd szórjuk meg őket cukorral. Töltsük meg az előkészített sütőformákat háromnegyedig a csokoládés masszával, majd helyezzünk minden masszába egy Mon Chéri pralinét. Helyezzük ezután a sütőformákat a gőzpárolóba, válasszuk ehhez a következő készülék beállításokat: Univerzális párolás: 90 °C-on 20-25 percig Tálaljuk lehetőleg még melegen az édes csokoládés cseresznye-álmot.