Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Göngyölt malackaraj

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 g disznó oldalas
1.00 g
bors
bazsalikom
rozmaring
kakukkfű
fokhagyma
citrom reszelt héja
lime reszelt héja

Göngyölt malackaraj

Konyha:
  • 90 perc
  • Személyek 8
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


Kicsontozzuk, kibordázzuk a húst. Kettévágjuk, levágjuk a bőrt a húsról. Jó alaposan megsózzuk, megborsozzuk mindkét oldalát. A következő fűszereket fogjuk felhasználni: bazsalikom, rozmaring, kakukkfű, fokhagyma (új fokhagyma, vékony szeletekre vágva), citrom, lime héja. Szépen feltekerjük, hengerformába göngyöljük jó szorosan, majd visszatekerjük rá a bőrét. Egy spárgával megkötözzük. Tegyük be 4 órára 90 °C-os sütőbe alsó-felső hővel. Amikor elkészült, leszedjük róla a kis madzagokat és szép aranybarnára sütjük 230 °C-os sütőben 20-30 perc alatt. Lepénykenyéren tálaljuk.

miele01

previous
Hal édeshagyma-ágyon
next
Tepertő
previous
Hal édeshagyma-ágyon
next
Tepertő

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.