Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan

Gluténmentes lenmagos bagett

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


Először készítünk egy lisztkeveréket, ehhez elegyítjük a rizslisztet, a ciroklisztet, a burgonyakeményítőt és kukoricakeményítőt. Beletesszük a xantán- és guargumit, egy kevés élesztőt, sót, egy pici cukrot. Az egészbe pedig belekeverünk egy kis őrőlt lenmagot, amit forró vízben oldunk fel. Ezután összekeverjük a nedves hozzávalókat is: vizet, olívaolajat és almaecetet. Összekeverjük a száraz hozzávalókkal és egy rugalmas masszát gyúrunk belőle. Ha a tészta megkelt, megformázzuk, vagy beletesszük egy bagett sütőbe, benedvesítjük a tetejét, megszórjuk egy kevés lenmaggal és megsütjük. 220°C-on 25-30 percig sütjük.

miele01

previous
Csőben sült gyümölcs
next
Zsemle
previous
Csőben sült gyümölcs
next
Zsemle

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.