Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan

Gluténmentes almatorta

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 120 perc
  • Személyek 8
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A hozzávalókat sorrendben összekeverjük és addig gyúrjuk, amíg egységes nem lesz, és hengert formázunk belőle. Fóliába csomagoljuk és hűtőben egy órát pihentetjük. A tésztahenger kb. 0,5-1 cm vastag hengerekre vágjuk és ezeket a szeleteket rendezgetjük el a sütőtál aljában, picit összenyomkodjuk a formában. Fél órára még visszatesszük a hűtőbe, hogy visszadermedjen. Ezalatt elkészítjük a tölteléket. A vajat egy serpenyőben picit felolvasztjuk és picit megbarnítjuk. Habosra verjük a tojást a cukorral. A vajat lassan, kevergetés mellett hozzácsorgatjuk a tojáshabhoz. Hozzákeverünk egy kis étkezési keményítőt. A tésztát betesszük a sütőbe és 180 Celsius fokon 20 perc alatt elősütjük. Majd megkenjük egy kis tojásfehérjével megtöltjük az almával és a töltelékkel, majd visszatesszük további 30 percre.

miele01

previous
Sajtos brokkolis quiche, lepény (francia pizzaféle)
next
Erdei gyümölcsös pite (tej és tojásmentes)
previous
Sajtos brokkolis quiche, lepény (francia pizzaféle)
next
Erdei gyümölcsös pite (tej és tojásmentes)

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here