A hozzávalókat sorrendben összekeverjük és addig gyúrjuk, amíg egységes nem lesz, és hengert formázunk belőle. Fóliába csomagoljuk és hűtőben egy órát pihentetjük. A tésztahenger kb. 0,5-1 cm vastag hengerekre vágjuk és ezeket a szeleteket rendezgetjük el a sütőtál aljában, picit összenyomkodjuk a formában. Fél órára még visszatesszük a hűtőbe, hogy visszadermedjen. Ezalatt elkészítjük a tölteléket. A vajat egy serpenyőben picit felolvasztjuk és picit megbarnítjuk. Habosra verjük a tojást a cukorral. A vajat lassan, kevergetés mellett hozzácsorgatjuk a tojáshabhoz. Hozzákeverünk egy kis étkezési keményítőt. A tésztát betesszük a sütőbe és 180 Celsius fokon 20 perc alatt elősütjük. Majd megkenjük egy kis tojásfehérjével megtöltjük az almával és a töltelékkel, majd visszatesszük további 30 percre.