Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gesztenyés töltött pulyka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
g kakukkfű
reszelt fokhagyma
bors

Gesztenyés töltött pulyka

Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A pulykamellet szétnyitjuk, kloffoljuk, fűszerezzük – a leeső részeket daráljuk majd a húsba töltjük a gesztenyével. A fólia segítségével felgöngyöljuk majd 100-120 fokra berakjuk a párolóba. Ha a hús összeáált kivesszük, serpenyőben vajon megsütjük Köret: kelbimbó amit szalonnával és fokhagymával megpárolunk.

    miele01

    previous
    Zöldséges rizstészta
    next
    Medvehagymás ravioli
    previous
    Zöldséges rizstészta
    next
    Medvehagymás ravioli

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.