Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gesztenyés borjúborda mézes sült zöldségekkel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Gesztenyés borjúborda mézes sült zöldségekkel

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

 

A bordát megtisztítjuk és megfűszerezzük a fűszerkeverékkel.
A hagymát meghámozzuk és félbevágjuk, majd a többi zöldséggel együtt egy tepsire rakjuk. A céklát is meghámozzuk és feldaraboljuk, hozzáadjuk a rozmaringot és ráöntjük a mézet, majd sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint tehetünk hozzá fahéjat, vagy gyömbért is. Ezt a keveréket is a többi zöldség mellé rakjuk a tepsire, egy kis zsiradékkal leöntjük, és sütőbe tesszük. Sütés alatt fontos, hogy gőzt is adjunk hozzá, ezért klímavezérlés programra tesszük, vagy kombi gőzpárolóban készítjük el.

Felhevítünk egy serpenyőt, mikor már forró, beletesszük a húst. Oldalanként 3-3 percig sütjük, hozzáadjuk a héjastul megtört fokhagymát és a rozmaringot, majd beleszúrjuk a hústűt, és betesszük a sütőbe. 210°C-on sütjük addig, amíg a maghője eléri a 64°C-ot (kb 8-10 perc).
Ha elkészült, a zöldségekkel tálaljuk.

extern

previous
Pisztáciás bejgli
next
Grillcsirke tepsis zöldségekkel
previous
Pisztáciás bejgli
next
Grillcsirke tepsis zöldségekkel

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.