A tésztához a langyos tejben elkeverjük az élesztőt, a cukrot és egy kanál lisztet, majd hagyjuk felfutni. A maradék lisztet a sóval és a margarinnal elmorzsoljuk. A felfuttatott élesztőt és a tojássárgáját hozzáadva megdagasztjuk. Gőzpárolóban (vagy meleg helyen) megkelesztjük a tésztát, majd 12 kis gombócot készítünk belőle. A töltelékhez a gesztenyepürét a tejjel összekeverjük. A megmosott almát cikkekre vágjuk, a fahéjat a cukorral elkeverjük, majd megszórjuk az almaszeleteket. A tésztadarabokat egymástól elég távolságra egy tepsire helyezzük, majd ellapítjuk őket, és mindegyik közepére teszünk egy gombóc gesztenyepürét és 2 cikk fahéjas almát. Hagyjuk kelni még egy keveset, majd 180 °C-on aranybarnára sütjük. A végén szórjuk meg porcukorral.