Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, a konyakot és a simára kevert qimiq classicot egy keverőtálban. Reszeljük bele egy lime héját, majd facsarjuk bele a lime levét. Tegyük a keverőtálba az előfőzött garnélákat, majd óvatosan keverjük össze, és tegyük a hűtőbe tálalásig. A 21/30 garnélákat tegyük egy másik keverőtálba, majd sózzuk, borsozzuk. Serpenyőben hevítsünk kevés olívaolajat, majd tegyük bele a garnélákat. Süssük meg őket, majd facsarjuk bele a citrom levét, tegyük bele a vajat és az apróra vágott koriandert, és pároljuk készre. Tálaláskor egy tányérra fektetjük a megvajazott rozskenyeret, majd arra a megmosott, tépett és szárított salátaleveleket. Szépen helyezzük a tojásszeletelővel vékonyra vágott főtt tojásokat a salátalevélre, majd kanalazzunk rá a hideg garnélakoktélból. Helyezzünk a garnéla-halom tetejére 2 db vajban megpárolt nagy garnélát, a citromgerezdet. Díszítsük a tetejét friss kaporral, és helyezzük a tányérra a két paradicsomszeletet.