A garnélákat és a csirkemellfilét mossuk meg.A garnélákat és a csirkemellfilét vágjuk fel nagyon apróra, vagy akár le is darálhatjuk a húsokat.Adjunk hozzá őrölt köménymagot, fahéjat és chilit, valamint sóval és borssal ízesítsük.A masszából formázzunk 4 nagy labdát, a burgerhez fontos lesz ezeket a labdákat laposra nyomni, és egy kivajazott, lukas gőztartóba helyezve pároljuk meg ezeket.A burgereket pároljuk 90 °C-on 6 percig.A ízesítsük a joghurtot sóval és chilivel.Az uborkát hámozzuk meg, és a hossza mentén egy hámozó késsel vágjuk vékony szeletekre.Mossuk meg a mentát, rázzuk le róla a vizet, majd a leveleit csipkedjük le.Vágjuk félbe a ciabatta-zsömléket, és pirítsuk meg a őket. A joghurtot kenjük az alsó ciabatta-felekre, majd helyezzük az uborkaszeleteket erre.Tetszés szerint a megmosott mangoldleveleket adjuk hozzá, és a burgerhúst tegyük erre rá.Mentalevelekkel és sült hagymával szórjuk meg, olívaolajjal csöpögtessük meg, majd tegyük rá a felső zsömlefeleket.