Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Galambsült gombával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db galamb
4.00 g
1.00 g őrölt fehér bors
20.00 g rozmaring
olaj
gomba
bors
petrezselyem
vaj

Galambsült gombával

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A megtisztított, megmosott galambokat hosszában félbevágjuk, alaposan befűszerezzük sóval, borssal, apróra vágott rozmaringgal. Egy serpenyőre vagy tepsire kicsi olajat öntünk, majd ráhelyezzük a galambokat, és a másik oldalukat is sózzuk, borsozzuk, s egy kevés rozmaringot is szórunk rá. A tetejét meglocsoljuk olajjal, és aranybarnára sütjük. Egy hőlégkeverés plusz programmal kb. 30 perc alatt elkészül 180°C-on, de ez függ az állat korától: ha idősebb, akkor lehet kicsit tovább sütni. A gombamártáshoz a gombát szeletekre vágjuk, majd vajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd ha levét kiengedve megpuhult, petrezselyemmel megszórjuk. Tálaláskor a galamb mellé rakunk a mártásból.

miele01

previous
Gesztenyés – almás süti
next
Aszalt szilvával töltött libamell
previous
Gesztenyés – almás süti
next
Aszalt szilvával töltött libamell

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.