Tegyük a halszeleteket egy lapos sütőtálba. Keverjük össze az olívaolajat, citromlevet, sót, borsot és zöldfűszereket, majd a kapott páclevet öntsük a halszeletekre és mintegy 10 percig hagyjuk állni. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát, valamint a nagyobb darabokra vágott paradicsomot a levével együtt, végül pedig a fehérbort. Fedő nélkül pároljuk készre. A halszeleteket szedjük ki. A mártást ízlés szerint étkezési keményítővel sűríthetjük. Sütési mód: Forró levegő Hőfok: 160-180 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 40-50 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 200-220 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 40-50 perc, húshőmérő alkalmazásánál a belső hőmérséklet 75-80 °C legyen.