A langyos vízhez hozzáadjuk az élesztőt, cukrot és egy kevés lisztet szórunk a tetejére, hogy az élesztő gombák felfutását elősegítsük.A sót elkeverjük a liszttel, adunk hozzá fél deci olivaolajat, majd a felfutatott élesztőt és géppel kb. tíz percig gyúrjuk. Ezután a tésztát egy lisztezett területre helyezzük (nyúlós lesz a tészta) szétnyomkodjuk, majd a videón látható módon hagyjuk megkelni a tésztát. Mikor megkelt az ujjunkkal csináljuk bele lyukakat, majd kanalazzuk rá az önteteket, fedjük le, és pihentessük 30 percet. Miután megkelt 200°C-on 15-20 perc alatt készre sütjük. Öntet: A bazsalikom leveleit leszedjük, felaprítjuk a szardellával, és kb 0,5 dl olivaolajjal összekeverjük. A szárított paradicsomot is összedaraboljuk, adjuk hozzá a zsályát és a fokhagymát is, majd olivaolajat adunk hozzá és ezt is összekeverjük.