Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Feketeribizlis-epres panna cotta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 tk agar-agar
3.00 ek kókuszvirág cukor
250.00 dkg eper
0.50 db citrom leve és reszelt héja
100.00 ml Tejszín
250.00 ml görög joghurt

Feketeribizlis-epres panna cotta

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 20 perc
  • Személyek 8
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A görög joghurtot és a tejszínt a vaníliával kikeverjük, és lassú tűzön melegítjük. A kockára vágott epret a feketeribizlilével, a cukorral és az agar-agarral forraljuk. A kétféle folyadékot még melegen összeöntjük, és amikor kicsit meghűlt a citrom levét és héját is hozzákeverjük. Szilikonformába öntjük, és tálalásig hűtőbe tesszük dermedni.

miele01

previous
Karamell torta
next
Kacsamell epres mártással
previous
Karamell torta
next
Kacsamell epres mártással

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.