Az öt darab egész tojást, a négy sárgáját, a sót és a cukrot együtt kihabosítjuk. Egy kevés habbal keverjük el az olvasztott csokoládét, majd forgassuk össze a többi tojáshabbal és óvatosan keverjük bele a lisztet. Kaparjuk a masszát piskótakarikába és süssük meg 160 °C-os előmelegített sütőben 45 perc alatt. A maggykrémhez egy kevés meggy lével oldjuk fel a keményítőt, a többit turmixoljuk össze, majd forraljuk fel és sűrítsük be a keményítővel. Ízlés szerint tovább ízesíthetjük fahéjjal, szegfűszeggel, citrommal, vagy akár vörösborral. Miután kihűlt keverjük át, szükség szerint hígítsuk egy kis meggy lével. A vaníliakrémhez a tejszínt a vaníliával forraljuk fel, majd keverjük el benne a fehércsokoládét. A krémet hűtsük vissza legalább 9 °C-ra, ehhez érdemes egy éjszakára hűtőbe tenni. Ha lehűlt, óvatosan habosítsuk ki, és keverjünk bele cseresznyepálinkát ízlés szerint. Torta töltése A piskótát vágjuk el négyfelé. A két krémet töltsük nyomózsákba, majd a krémeket felváltva körkörösen nyomva, töltsük be a tortát. Ízlés szerint díszítsük. (tejszínhabbal, magozott meggyel, csokiforgáccsal, stb…)