A tisztított feketekagylókat tegyük egy előforrósított nagy lábosba. Öntsük hozzá a fehérbort, adjuk hozzá a kakukkfüvet, és fedő alatt pár perc alatt pároljuk készre. Szűrjük le, takarjuk le alumíniumfóliával, és tartsuk melegen, a pároló levet ne öntsük ki. Kevés olívaolajon pároljuk meg a kimagozott chili paprikát, a fokhagymát, a citromfüvet és az újhagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük vissza a pároló levet. Forraljuk össze, majd öntsük bele a tejszínt. Forraljuk ismét össze és öntsük bele a kókusztej krémet. Forraljuk még egyszer össze, majd szűrjük le. A leszűrt levet forraljuk mártás sűrűségűre. A kagylót tegyük egy nagy tálba, és öntsük rá a kókusztej krémet, a tetejét szórjuk meg kevés apróra vágott korianderrel.