Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Fehérborban párolt hal körtével

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 szelet fehér húsú hal
1.00 db vaníliarúd
1.00 dl fehérbor
1.00 ek keményítő
4.00 g
bors
körte

Fehérborban párolt hal körtével

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 20 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A fehérbort beleöntjük egy magas serpenyőbe, felhevítjük, majd beletesszük a halfiléket, és kb. 6 percig pároljuk. Közben a vanília rudakat félbevágjuk, és a halak mellé a borba helyezzük. Eközben meghámozzuk a körtéket. Miután megpárolódtak a halak, kiszedjük őket, majd a boros levet felöntjük a tejszínnel (a tejszínbe már elkevertük a keményítőt), majd ebben az öntetben megpároljuk a negyedekre vágott körtéket is. Mikor készen van, egyszerre tálalunk mindent.

miele01

previous
Mézes-mustáros csirkemell rozmaringos fokhagymamártásban, cukkinilángossal
next
Töltött gombás borda
previous
Mézes-mustáros csirkemell rozmaringos fokhagymamártásban, cukkinilángossal
next
Töltött gombás borda

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.