Az átmosott szárított fafülgombát forró vízbe áztatjuk 20-30 percre. Kiszedjük az áztatóvízből, lecsöpögtetjük és félrerakjuk. A mogyoróolajat felhevítem, a juliennre vágott bambuszrügyet hozzáadom, a római köménnyel megszórom, és amikor elkezd pattogni, a sárgarépát is melléteszem és nagy hőfokon együtt pirítom. Ezután a fokhagymát is hozzáadom, kicsit lepirítom, majd jöhet a gomba, amivel összeforgatjuk, sózom, borsozom, végül a teriayaki szósszal meglocsolom és az apróra vágott petrezselyemmel megszórom. Az üvegtésztát lobogó vízbe dobom, majd elzárom alatta a lángot és kb. 10 perc alatt fedő alatt hagyom megpuhulni. A tésztát kevés szójaszósszal meglocsolom, a fafülgombás zöldségekkel elkeverem és kihűtöm.