Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Erdélyi zakuszkával töltött hús

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Erdélyi zakuszkával töltött hús

Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Az 1 bögrényi kukoricadarához 2 bögrényi vizet teszünk fel forrni. A vízbe sót teszünk, és beletesszük a vajat is. Amikor a vaj teljesen felolvadt, hozzáadjuk a kukoricadarát, és folyamatos kevergetés mellett, sűrű, krémállagúra főzzük. A húsból nyitott szeleteket vágunk, és megtöltjük zakuszka krémmel, és egy fogvájóval összetűzzük. Sózzuk, borsozzuk. Egy kevés házi szalonnából zsiradékot csinálunk, apró kockákra vágjuk és pörcösre pirítjuk. A pörcöket majd a puliszka tetejére helyezve tálaljuk. A zsiradékban megsütjük a hússzeleteket, mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A serpenyőbe mellérakunk egy-egy szelet paradicsomot, és egy egy-egy szelet sajtot a húsra. Addig sütjük, amíg a sajt picit megolvad. Puliszkával tálaljuk.

    miele01

    previous
    Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal
    next
    Akác bundában
    previous
    Póréhagymás sárgarépa saláta sült csirkecombbal
    next
    Akác bundában

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.