Az 1 bögrényi kukoricadarához 2 bögrényi vizet teszünk fel forrni. A vízbe sót teszünk, és beletesszük a vajat is. Amikor a vaj teljesen felolvadt, hozzáadjuk a kukoricadarát, és folyamatos kevergetés mellett, sűrű, krémállagúra főzzük. A húsból nyitott szeleteket vágunk, és megtöltjük zakuszka krémmel, és egy fogvájóval összetűzzük. Sózzuk, borsozzuk. Egy kevés házi szalonnából zsiradékot csinálunk, apró kockákra vágjuk és pörcösre pirítjuk. A pörcöket majd a puliszka tetejére helyezve tálaljuk. A zsiradékban megsütjük a hússzeleteket, mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A serpenyőbe mellérakunk egy-egy szelet paradicsomot, és egy egy-egy szelet sajtot a húsra. Addig sütjük, amíg a sajt picit megolvad. Puliszkával tálaljuk.