A piskótához a tojásfehérjét felverjük, majd hozzákeverjük a lisztet, a cukrot és a felolvasztott, de nem meleg margarint. Zsírpapírral kibélelt tepsibe öntjük, előmelegített sütőben 180°C-on kb. 12 perc alatt aranybarnára sütjük. Még melegen lehúzzuk róla a papírt, megkenjük lekvárral, és feltekerjük 1-2 cm vastagságúra, végül vékony szeletekre vágjuk, és kibélelünk velük egy félgömb alakú tálat. A krémhez a túrót burgonyanyomón átpaszírozzuk, hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot. Az összedarabolt eperrel összekeverjük, majd hozzáöntjük a felvert tejszínhabot, hozzákeverjük a zselésítő anyagot, s egy pár levél darabolt mentát. Összeállítás: A piskótával kibélelt tálba beletöltjük a krémet, és a maradék piskótatekerccsel lefedjük (ha nem maradt, akkor nyugodtan használhatunk babapiskótát is). Pár órát állni hagyjuk, majd felfordítjuk, és kiszedjük a tálból. Nem kell félni, ki fog jönni magától, nem ragad bele! Pár szem eperrel díszítjük.