Vágjunk két nagyobb egyforma méretű sütőpapírlapot. Az egyiket fektessük le az asztalra, és a közepére helyezzük a fűszernövényeket (tárkonyt, bazsalikomot, petrezselymet). A fűszernövények tetejére fektessük le a nyelvhal filét, és annak a tetejére a mogyoróhagymát, az olívabogyókat és a 1/2 citrom reszelt héját. A 1/2 citrom facsart levét, a fehérbort, az olívaolajat keverjük össze. A nyelvhalat és a batyu töltelékét fedjük be a másik sütőpapírral, majd a széleket apránként behajtva-lenyomva-behajtva zárjuk le légmentesen a sütőbatyut három oldalról. A negyedik oldal lezárása előtt öntsük bele az elkészült fehérboros, olívaolajos, citromos mixet a nyitva hagyott nyíláson, majd szorosan zárjuk le a negyedik oldalt is. Biztosítsuk egy gemkapoccsal. Tegyük a 180°C-ra előforrósított sütőbe 12-14 percre. Szeleteljük közepes nagyságúra a cukkinit és a padlizsánt, magozzuk ki és csíkozzuk fel a kaliforniai pirospaprikát, majd tegyük egy közepes méretű sütőtepsibe. Locsoljuk meg olívaolajjal, és ízesítsük sóval, borssal, majd tegyük a forró sütőbe 5 percre, a grill alá. Tálaláskor használjunk egy nagyobb tányért, melyre fektessük rá a sütőből kivett papírbatyut, nyissuk ki egy ollóval (vigyázzunk a kicsapó forró gőzre), és kanalazzuk mellé a grillezett zöldségeket.