Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Diós pecsenye kölessel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
8.00 szelet sertéskaraj
2.00 ek pálmazsír
4.00 ek olaj
10.00 dkg dió
5.00 dl főzőtejszín
1.00 kk kukoricakeményítő
1.00 csésze
fekete bors
fehér bors
szerecsendió
hántolt köles
víz

Diós pecsenye kölessel

Konyha:
  • 50 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A karajszeleteket besózzuk, borsozzuk, szélüket 4-5 helyen bevagdossuk, és enyhén kiklopfoljuk.Kevés zsiradékon mindkét oldalát kissé megpirítjuk, majd tepsibe fektetjük.A maradék zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott diót, megszórjuk kis fehérborssal és őrölt szerecsendióval, majd felöntjük a főzőtejszínnel.Egy pici kukoricakeményítővel besűrítjük, majd a szaftot a húsokra öntjük.Előmelegített sütőben 20 percig sütjük.Közben a kölest jól átmossuk, 3 csésze enyhén sós vízben puhára főzzük.

miele01

previous
Almás palacsinta karamell mártással
next
Szarvasgerinc karamellizált gyümölcsökkel
previous
Almás palacsinta karamell mártással
next
Szarvasgerinc karamellizált gyümölcsökkel

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.