Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Currys hal grillezett sárgabarackkal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Currys hal grillezett sárgabarackkal

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A halakat felszeleteljük, és alaposan besózzuk. Ezután lepirítjuk a rizst, majd felöntjük kb. kétszeres mennyiségű melegvízzel, sózzuk, és gőzpárolóban 35-40 perc alatt 100 °C-on megpároljuk. Alufóliából csomagokat készítünk, ezekbe helyezzük a halakat. A sózáson kívül minden más fűszert csak akkor adunk az ételhez, ha már a fóliabatyuban vannak. A halfilékre először ízlés szerint curryt szórunk. Egy darabka vajat teszünk rá. Minden batyura helyezünk egy szál koriandert, majd megszórjuk reszelt citrom héjával. Meglocsoljuk a halakat kókusztejjel, kis darab chilipaprikákkal megszórjuk, lime levével meglocsoljuk. Összezárjuk a batyukat, így a saját gőzében párolódott, finom halakat kapunk. Kb. 15 percig 100 °C-on pároljuk. A barackokat negyedekbe vágjuk, és nyársra feltűzzük. (Ha grillezzük a nyársakat, előtte áztassuk be őket.) Rátesszük a grillre, és a maradék kókusztejjel meglocsoljuk. Egy kis borssal ízesíthetjük. Ha nem elég érett a barack, locsoljuk meg mézzel.

miele01

previous
Szilvalekváros hópehely
next
Erőleves
previous
Szilvalekváros hópehely
next
Erőleves

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.