A harcsát tisztítsuk meg, daraboljuk fel, és szójaszósszal, zöldcitromlével, sóval és borssal fűszerezzük.A gyömbért hámozzuk meg és reszeljük le, a fokhagymát vágjuk apróra. A chili paprikát magozzuk ki, és vágjuk apróra.Az őszibarack kivételével tegyük a hozzávalókat egy zárt aljú párolóedénybe, és pároljuk meg.Beállítás: 100 °CIdőtartam: 10 percAz újhagymát tisztítsuk meg és vékonyan karikázzuk fel, az őszibarackot hámozzuk meg és vágjuk kockára, majd a többi hozzávalóhoz adva együtt pároljuk tovább.Beállítás: 100 °CIdőtartam: 5 percMiele tipp:A lesőharcsa 3 m hosszúra is megnőhet, a súlya pedig a 150 kg-ot is elérheti, azonban kb. 3 kg súlyig a legízletesebb.A tavak fenekén, mély folyókban és tengerekben él.Jellemzője a hosszú bajusz és a pikkelytelen bőr.