A kukoricadarát másfélszeres sós vízben állandó keverés mellett a fűszerekkel és egy ek olajjal sűrűre főzzük.A masszát kiolajozott tortaforma aljára simítjuk, és hagyjuk kihűlni.Olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd átsütjük rajta a csíkokra vágott csirkemellet.Fűszerezzük, és kevés vízzel puhára pároljuk.A brokkolit és a karfiolt rózsáira szedve gőzben megpároljuk.A sárgarépát felkarikázzuk, és kevés olajon apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval puhára pároljuk.A csirkét és a zöldségeket a kukorica alapra rendezzük, és a tortát forró sütőben összemelegítjük.Az öntethez való fűszereket néhány szép levél kivételével apróra vágjuk és összekeverjük a tejföllel, joghurttal, sóval.Tipp: Ha 1 pohár tejfölbe belekeverünk 1 tojást és egy kanál kukoricakeményítőt, és sütés előtt ráöntjük a tortára, vele összesütve a zöldségek jobban összeállnak.