Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csirkebecsinált leves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
30.00 dkg csirke
1.00 kk mustár
1.00 fej vöröshagyma
2.00 gerezd fokhagyma
30.00 dkg zöldborsó
35.00 dkg gomba
1.00 tk
1.00 tk őrölt bors
1.00 csipet ételízesítő
1.00 db tárkony
2.00 db citrom
1.00 db babérlevél
1.00 db sárgarépa
1.00 db zeller
10.00 dkg karalábé
20.00 dkg kelbimbó
50.00 dkg karfiol
2.00 db Burgonya
2.00 dl tojássárgája
főzőtejszín

Csirkebecsinált leves

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 8
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Az apróra vágott vöröshagymát vajon vagy margarinon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a zöldborsót, és átpároljuk. Hozzátesszük a gombaszeleteket, és tovább pároljuk. Ha elpárolgott a víz, a kockára vágott csirkemellet is hozzáadjuk, ezután borssal, ételízesítővel ízesítjük. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket, répát, zellert, karalábét, majd a kelbimbót és a karfiolt is beletesszük a levesbe. Végül hozzáadjuk a babérlevelet, a tárkonyt, 1-2 szelet citromot, a kockára vágott burgonyát, és készre főzzük. Ha a hozzávalók megpuhultak, elzárjuk alatta a lángot, és legírozzuk: a tojások sárgáját a főzőtejszínnel elkeverjük, és a leveshez öntjük. Viszonylag sűrű levest kapunk.

miele01

previous
Marinált spárgasaláta
next
Karalábé-sárgarépa felfújt – Miele gőzpárolóban készült
previous
Marinált spárgasaláta
next
Karalábé-sárgarépa felfújt – Miele gőzpárolóban készült

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.