Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csirke rebarbarás zöldborsóval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db lime
2.00 g mustár
4.00 g rozmaring
40.00 db csirkecomb
20.00 dkg zöldborsó
rebarbara

Csirke rebarbarás zöldborsóval

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A csirkecombokat bepácoljuk. A pác: a 2 lime levét hozzákeverjük a mustárhoz. Közben a csirkéket az edénybe tesszük. Megtisztítjuk, megsózzuk őket mindkét oldalon. Mustárral megkenegetjük őket, melléjük szórunk egy kevés friss rozmaringot, egy kis olívaolajjal meglocsoljuk őket. Pácolás után egy kevés vizet alálocsolunk, és 35-40 perc alatt készre sütjük őket. Ez alatt előkészítjük a zöldborsót. Meghámozzuk a rebarbarát: a külső héjrészeket leszedjük. Amikor elkészült a csirke, pirítsuk meg a köretet, de figyeljünk rá, hogy a vaj ne égjen meg. Hozzáadjuk a zöldborsót. Az egészet készre pároljuk. A csirke sütésénél aláöntött vizet használjuk a párolásnál (2-3 ek-nyit).

miele01

previous
Májkrémmel és sajtkrémmel töltött tojás
next
Káposztás rétes
previous
Májkrémmel és sajtkrémmel töltött tojás
next
Káposztás rétes

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.