Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Csicseriborsó saláta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
40.00 dkg csicseriborsó
5.00 db padlizsán
1.00 g hagyma
2.00 dl paradicsompüré
0.50 dl olívaolaj

Csicseriborsó saláta

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 15 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Egy-két órára áztassuk be a csicseriborsót, majd kb. 25-30 perc alatt főzzük puhára egy kicsi sóval ízesítve. Hámozzuk meg a padlizsánokat hiányosan, majd daraboljuk össze a hagymát. Melegítsünk fel egy edényben egy kis olajat, de figyeljünk oda, nehogy megégjen. Ha felmelegedett az olaj, akkor rakjuk bele a hagymát majd sózzuk meg és pirítsuk meg. Vágjuk félkarikára a padlizsánokat és a megpirított hagymával jól összeforgatva ezeket is pirítsuk meg. Adjunk hozzá egy kis sót. Ne főzzük túl a csicseriborsót, mert ha lejön a héj, akkor szét fog esni. Ha a padlizsánok megpirultak, akkor rakjuk hozzá a megfőzött csicseriborsót. Rakjuk hozzá a paradicsomot majd keverjük össze az egészet, és egy fedő alatt 5, max. 10 percig pároljuk, végül tálalhatjuk is.

    miele01

    previous
    Töltött krumpli
    next
    Töltött kacsa
    previous
    Töltött krumpli
    next
    Töltött kacsa

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.