Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Citromos céklaleves a Bétervben

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
3.00 db cékla
1.00 g hagyma
500.00 g eper
1.00 g vaj
2.00 g olívaolaj
1.00 üveg fehérbor
citrom
víz
Tejszín
porcukor
citromfű
mentalevél

Citromos céklaleves a Bétervben

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 35 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A céklát fölnégyeljük, becsomagoljuk fóliába, és megsütjük 180-200°C-on. Amíg sül, a hagymát fölkockázzuk, és az eperrel a vaj és olívaolaj keverékén megdinszteljük. Kevés fehérbort, vagy ha van akkor tokaji aszút öntünk hozzá. 1 citromot fölszeletelünk és beletesszük. Ha elkészült a cékla, meghámozzuk, és apróbb darabokra vágva beletesszük a fazékba, majd felöntjük vízzel és még egy kevés borral. 25-35 percig főzzük, hogy összeérjenek az ízek

miele01

previous
Lasagne
next
Indonéz kukoricafasírt
previous
Lasagne
next
Indonéz kukoricafasírt

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.