A sütőt előmelegítjük 160°C-ra. A lisztet összeszitáljuk a kakaóporral, a tojássárgáját habosra keverjük. A tojásfehérjéből és a cukorból nem túl kemény habot keverünk, majd óvatosan összekeverjük a kihabosított sárgájával. Végül a lisztes kakaóport óvatosan hozzákeverjük. Előkészített tortakarikába töltjük, s előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük. A darált kávét 2 kávépárnába töltjük, a tejszínnel és a cukorral felforraljuk. A kávépárnákat kivesszük, és a fehércsokoládét botmixerrel beleturmixoljuk. A kapott krémet ezután lehűtjük minimum 9 °C-ra. A krémet érdemes előző nap elkészíteni, hogy legyen ideje jól áthűlni. Ha kihűlt, alacsony fokozaton lassan kihabosíthatjuk. (Ha túl gyorsan vagy ha túl sokáig keverjük, akkor könnyen kicsapódhat, kiikrásodhat!) A kihűlt kakaós piskótakarikát háromfelé vágjuk, és a krémmel betöltjük. Ízlés szerint díszítjük.