Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Calvadosban érlelt libamáj

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Calvadosban érlelt libamáj

Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A Calvadost, a fehérbort és mézet egy tálban összekeverjük. A libamájakat egyforma darabokra szeljük, sózzuk, borsozzuk majd a pácba helyezzük. 12-24 órát hagyjuk érlelődni. Az érlelt májakat előmelegített serpenyőbe zsiradék nélkül kisütjük. A két tojást felütjük és egy kis tejjel elkeverjük. Felszeleteljük a kalácsot és a tejes tojásba beáztatva, bundás kalácsot fogunk sütni. Az almákat is cikkekre vágjuk és a máj mellé rakjuk. A bundás kalácsot is nyugodtan kisüthetjük ugyanebben a serpenyőben.

miele01

previous
Gesztenyés-csokis muffin
next
Somlói galuska
previous
Gesztenyés-csokis muffin
next
Somlói galuska

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.