Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Borjúragu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 l húsleves
1.00 kg sovány borjúhús
1.00 g hagyma
1.00 ek fehérliszt
4.00 ek extra szűz olívaolaj
1.00 kg Burgonya
1.00 db zeller

Borjúragu

Tulajdonságok:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A borjúragú elkészítéséhez vágjuk kockákra a sovány borjúhús, majd hámozzuk meg és vágjuk apróra a hagymát, sárgarépát és a zellert. Vegyünk elő egy nagy fazekat, és öntsük bele az olajat. Mikor felhevült az olaj, pirítsuk meg rajta a hagymát, majd a zöldségeket körülbelül 10 percig alacsony lángon. Ha kész, mert jól megpirultak a zöldségek és a hagyma is üveges, adjuk hozzá a húst, és hagyjuk, főzzük kicsit, amíg a hús meg nem pirul minden oldalán. Ezután adjuk hozzá a húslevest egy merőkanál segítségével addig, hogy befedje a teljes ételt. Lassú tűzön alacsony hőmérsékleten főzzük, fedjük le az edényt fedéllel, amíg a hús megpuhul (ez körülbelül 1 és fél óra lesz). A főzés felénél sózzuk és borsozzuk meg. Mossuk és hámozzuk meg, majd vágjuk kockákra a burgonyát, ezután adjuk hozzá a húshoz 30 perccel a főzés vége előtt. Közben öntsünk hozzá lisztes vizes oldatot – egy ek lisztet oldjunk fel egy pohár vízben, hogy sűrűsödni tudjon az ételünk, és kevergessük alaposan!

    miele01

    previous
    Csirketorta kapros öntettel
    next
    Gluténmentes túrókuglóf
    previous
    Csirketorta kapros öntettel
    next
    Gluténmentes túrókuglóf

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.