Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Borjú húsgombóc leves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
500.00 g darált borjúhús
3.00 db borjú velőscsont
1.00 db tojás
3.00 l víz
1.00 db petrezselyemgyökér
1.00 db zeller
1.00 db paszternák gyökér
1.00 g hagyma
1.00 db pirospaprika
3.00 db paradicsom
3.00 db Burgonya
0.50 db citrom leve
2.00 g
200.00 g bors
lestyán
tojássárgája
Tejszín

Borjú húsgombóc leves

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 45 perc
  • Személyek 10
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


Egy lábosba öntsünk 2-3 l vizet, és tegyük bele a borjú velőscsontokat, adjunk hozzá 2 tk sót, jól forraljuk fel, és habozzuk le. Forrás közben készítsük elő a zöldségeket. Vágjuk fel őket apró kockákra, majd egy serpenyőben pirítsuk meg először a hagymát kevés zsiradékon, majd azután jöhet az összes többi. Ezzel egy időben készülhetnek a húsgombócok is. A darálthúshoz adjunk 1 egész tojást, sót, borsot, majd miután jól összegyúrtuk, nedves kézzel kisebb diónyi méretű gombócokat csinálunk. A levesalaphoz hozzáadjuk a zöldségeket és húsgombócokat is, majd a végén a fél citrom levét. A tejfölt keverjük el 2 tojássárgájával, majd ezt adjuk hozzá a leveshez.

miele01

previous
Gluténmentes túrókuglóf
next
Spanyol tortilla
previous
Gluténmentes túrókuglóf
next
Spanyol tortilla

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.