Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Bivaly steak

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db bivaly csontos hátszín
3.00 db zellerszár
1.00 db cukkini
2.00 db kápia paprika
0.50 dl olaj
1 csomag vagy 5 dkg grill fűszerpác

Bivaly steak

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Az olajat tegyük 1 tálba. A húsokat fűszerezzük jól meg a grill fűszerkeverékkel. Fontos! A húst NE sózzuk meg, mert sütésnél kiszárad. Hagyjuk így az olajos pácban egy ideig állni, a legjobb, ha egy napot állt a fűszerpácban. A zöldségeket aprítsuk fel, majd egy wokban vagy serpenyőben kis olajon pirítsuk meg. Még jobb íze lesz, ha a húshoz használt fűszersóval megszórjuk a zöldségeket is A húsokat közben tegyük a grillfelületre, és 6-8 percig süssük. (Ebben az esetben a hús médium lesz, azaz közepesen átsült.)

miele01

previous
Zöldbabos egytál bárányhússal – Miele gőzpárolóban készült
next
Sajtos-krumplis pogácsa
previous
Zöldbabos egytál bárányhússal – Miele gőzpárolóban készült
next
Sajtos-krumplis pogácsa

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.