Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Báránysült ördögszekér gombával és csicsóka pürével

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 dl húsleves alaplé
1.00 db fokhagyma
1.00 db narancs héja
1.00 dl mogyoróolaj
2.00 db héjas salottahagyma
2.00 db újhagyma
1.00 kk
1.00 csomag petrezselyem
5.00 g 2 szál kakkukfű
3.00 dkg vaj
1.00 db sárgarépa
1.00 kg csontos báránycomb
ördögszekér gomba
csicsóka

Báránysült ördögszekér gombával és csicsóka pürével

  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Kicsontozzuk a bárányt, a felesleges zsiradékot leszedjük és félretesszük a mártáshoz, a húst nagyobb darabokra vágjuk és vákumtasakba tesszük kis mogyoróval, olajjal és narancshéjjal. A lezárt vákumtasakot gőzpárolóba helyezzük, az ételt 56 °C-on 3 óra alatt készítjük el. Mártás: A hagymát, a héjas sárgarépát és a csontot szárazon megpirítjuk, annyira mintha meg lenne égve, majd nyakon öntjük alaplével vagy vízzel. Friss fűszernövényeket, fokhagymát adunk hozzá. Ha kész, leszűrjük és egy kis vajat adunk hozzá, mely saját melegében összesűrűsödik. A megfőzött csicsókához kis kanál sót és 5 dkg vajat adunk, ezt összeturmixoljuk. Ha kész a bárányunk, egy kis mogyoró olajon megpirítjuk mellé a gombát is. Majd tálalhatjuk a kész ételt. Jó étvágyat!

miele01

previous
Pulykás mini pite
next
Krémes cukkinis lasagne
previous
Pulykás mini pite
next
Krémes cukkinis lasagne

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.