Kicsontozzuk a bárányt, a felesleges zsiradékot leszedjük és félretesszük a mártáshoz, a húst nagyobb darabokra vágjuk és vákumtasakba tesszük kis mogyoróval, olajjal és narancshéjjal. A lezárt vákumtasakot gőzpárolóba helyezzük, az ételt 56 °C-on 3 óra alatt készítjük el. Mártás: A hagymát, a héjas sárgarépát és a csontot szárazon megpirítjuk, annyira mintha meg lenne égve, majd nyakon öntjük alaplével vagy vízzel. Friss fűszernövényeket, fokhagymát adunk hozzá. Ha kész, leszűrjük és egy kis vajat adunk hozzá, mely saját melegében összesűrűsödik. A megfőzött csicsókához kis kanál sót és 5 dkg vajat adunk, ezt összeturmixoljuk. Ha kész a bárányunk, egy kis mogyoró olajon megpirítjuk mellé a gombát is. Majd tálalhatjuk a kész ételt. Jó étvágyat!