Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Bárányragu gratin mártással

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 dkg darált bárányhús
5.00 db újhagyma
1.00 csésze zöldborsó
6.00 db babérlevél
50.00 dkg Burgonya
10.00 dkg vaj
1.00 dl Tejszín
3.00 db tojás

Bárányragu gratin mártással

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 8
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Felkockázzuk a sárgarépát, majd a felolvasztott vajon megpirítjuk. Felkarikázzuk az újhagymát, majd a sárgarépához keverjük. Hozzáadjuk a bárányhúst, elkeverjük, majd a babérlevelet is beletesszük. Sózzuk, kakukkfűvel fűszerezzük, majd mehet bele a zöldborsó is. Jó alaposan összekeverjük. A mártáshoz a burgonyát megfőzzük, pürésítjük, hozzáadjuk a vajat és a tejszínt, illetve a tojásokat és egy hígabb pürét készítünk belőle. Egy cserépedénybe teszünk a raguból, a tetejét lefedjük a mártással, majd sütőben készre sütjük.

    miele01

    previous
    Máglyarakás
    next
    Diós és mákos bejgli
    previous
    Máglyarakás
    next
    Diós és mákos bejgli

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.