Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Báránylapocka csomborral

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db báránylapocka
1.00 csokor csombor
1.00 g
1.00 dl olaj
1.00 db padlizsán
1.00 db cukkini
1.00 g fokhagyma
5.00 dkg vaj

Báránylapocka csomborral

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 8
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A bárányt mossuk meg, és a hús mindkét oldalát vagdossuk be. Sózzuk mindkét oldalát. Egy tálban olajat hevítünk, belefektetjük a húsokat, s mindkét oldalát 2-2 percig sütjük, így lezárva a kérgét. A borsikafűről letépkedjük a friss, zsenge leveleket, ezeket rászórjuk a húsokra, felöntjük vízzel és fedő alatt 1,5 óra alatt készre pároljuk. A padlizsánt meghámozzuk, a cukkini két végét levágjuk. A padlizsánt fél karikákra vágjuk, a cukkinit felkarikázzuk. A vajat felolvasztjuk, beletesszük a padlizsán szeleteket, megsózzuk, s megsütjük őket. A fokhagymát a kés lapjával szétnyomjuk, majd feldaraboljuk. Ha a padlizsán megpirult, hozzátesszük a cukkinit is, újra megsózzuk, majd a vége felé hozzáadjuk a fokhagymát. Az elkészült húsra ráfacsarunk egy egész citromot, és a zöldséges körettel tálaljuk.

    miele01

    previous
    Sertéshúsos sült tészta cukkinivel
    next
    Zöldséges rizstészta
    previous
    Sertéshúsos sült tészta cukkinivel
    next
    Zöldséges rizstészta

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.