A bárányt mossuk meg, és a hús mindkét oldalát vagdossuk be. Sózzuk mindkét oldalát. Egy tálban olajat hevítünk, belefektetjük a húsokat, s mindkét oldalát 2-2 percig sütjük, így lezárva a kérgét. A borsikafűről letépkedjük a friss, zsenge leveleket, ezeket rászórjuk a húsokra, felöntjük vízzel és fedő alatt 1,5 óra alatt készre pároljuk. A padlizsánt meghámozzuk, a cukkini két végét levágjuk. A padlizsánt fél karikákra vágjuk, a cukkinit felkarikázzuk. A vajat felolvasztjuk, beletesszük a padlizsán szeleteket, megsózzuk, s megsütjük őket. A fokhagymát a kés lapjával szétnyomjuk, majd feldaraboljuk. Ha a padlizsán megpirult, hozzátesszük a cukkinit is, újra megsózzuk, majd a vége felé hozzáadjuk a fokhagymát. Az elkészült húsra ráfacsarunk egy egész citromot, és a zöldséges körettel tálaljuk.