Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Báránykorona

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db báránykorona
2.00 ek olaj
bors

Báránykorona

Tulajdonságok:
    • 80 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Vágjuk be a húst a csontok mentén úgy, hogy a csontok szabadon kilógjanak. Ügyeljünk arra, hogy ne vágjuk át a húst, mert így a húsmaghőmérő nem tud pontosan dolgozni. Konyhai kötöző zsineggel formázzunk belőle koronaformát. (A hentes biztosan szívesen segít a hús előkészítésében.) Keverjük el az olajjal a sót és borsot, és kenjük be vele a húst. Tegyük a húst a rácsra, majd szúrjuk a közepébe a húsmaghőmérő tűt. Tegyünk a legalsó szintre egy felfogó tálat, a második szintre pedig helyezzük be a rácsot és süssük meg a húst. Hőfok: Automatika / Sütés (húsfélé) / Báránykorona

    miele01

    previous
    Grillezett nyárs
    next
    Tejpite
    previous
    Grillezett nyárs
    next
    Tejpite

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.