Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Bárányhús bontása

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db borjúkaraj
1.00 db báránycomb
1.00 db csontos báránygerinc

Bárányhús bontása

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Elkészítése A báránybordát a bordák mentén válasszuk le. Ha nem vagyunk biztosak magunkban, akkor a végén törjük meg és hajtsuk vissza. Egy borda egy csont. Sütés előtt a hártya részt válasszuk le mindkét oldalon. Alul láthatjuk, hol csatlakozik a hús a csonthoz, ezen a ponton vágjuk el. Öntsünk egy kicsi olajat, durvára őrölt borsot egy tálba majd rakjuk bele a csontos bárányokat. Sót csak a sütéskor rakjunk rá, mert megkeményedhet tőle a bárány és nem lesz finom a húsa. A pácolás minimum egy-két óráig, de ha van rá lehetőségünk egy napig is tartson!

miele01

previous
Barackos mozzarella
next
Marcipános-bajor mandulás bonbon
previous
Barackos mozzarella
next
Marcipános-bajor mandulás bonbon

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.