Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Bárány egytál

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1000.00 g bárányhús
3.00 g fokhagyma
125.00 ml száraz fehérbor
4.00 db szardellafilé
2.00 ek olívaolaj
1.00 tk rozmaring
bors

Bárány egytál

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 80 perc
    • Személyek 8
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Egy sütőtálban az olajban süssük át a szardellafilét, adjuk hozzá a szétzúzott fokhagymát és rozmaringot. Adjuk hozzá a négy adagra osztott húst, fűszerezzük sóval és borssal. A sütőben lefedve pároljuk, közben időnként forgassuk meg. A sütési idő felénél a fedőt vegyük le, öntsük hozzá a bort,. és pároljuk készre. Sütési mód: Sütőautomatika Hőfok: 150-170 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 60-70 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 190-210 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 60-70 perc, húshőmérő alkalmazásánál a belső hőmérséklet 80-85 °C legyen.

    miele01

    previous
    Libaleves maceszgombóccal
    next
    Puszta egytál – Miele gőzpárolóban készült
    previous
    Libaleves maceszgombóccal
    next
    Puszta egytál – Miele gőzpárolóban készült

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.