Tegyük a lisztet egy nagy tálba, és formázzunk egy krátert a közepébe.Futtassuk fel az élesztőt egy kevés tejben egy csipet cukorral.A maradék tejben oldjunk fel 60 ml juharszirupot.Öntsük a juharszirupos keveréket a felfuttatott élesztőhöz, és keverjük a liszthez. Keverjük el a tésztát, majd fedjük le a tálat nedves konyharuhával, és hagyjuk a tésztát meleg helyen 15 percig. Facsarjuk ki a lime-ot, és a banánnal összekeverve pürét készítünk. A banánpürét és csipet sót adjuk hozzá a tésztához, és gyúrjuk jól össze, amíg fényes és rugalmas tészta képződik. Fedjük le, és meleg helyen 30 percig kelesszük.Kenjük ki vajjal a sütőformát és hagyjuk hideg helyen.Gyúrjuk át ismét a tésztát, és készítsünk belőle golflabda méretű golyókat. A golyókat helyezzük egymás mellé a sütőedénybe, fedjük le, és kelesszük további 30 percig.Öntsük le a tésztát a maradék juharsziruppal, és szórjuk meg finomra vágott dióval.Sütőben vagy gőzpárolóban süssük készre.Sütés után vegyük ki a kenyeret, hagyjuk egy kicsit kihűlni.Hőfok: 180 °CSütési idő: 25-30 perc