Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Az édes-savanyú csirke

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
500.00 g csirkemell
1.00 tk olaj
1.00 fej őrölt gyömbér
125.00 g uborka
1.00 db paradicsom
2.00 ek hagyma
3.00 ek gomba
1.00 csipet zöld kaliforniai paprika
1.00 tk ecet
1.00 ek barnacukor
kukoricakeményítő

Az édes-savanyú csirke

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share

    A csirkemellet, ha bőrös, akkor távolítsuk el a bőrt csirkemellről, illetve, ha csontos, akkor csontozzuk ki, és vágjuk apró darabokra.Egy serpenyőben adjuk hozzá az olajhoz a gyömbért, majd hevítsük fel, és adjuk hozzá a a húst.Pároljuk, amíg fehér nem lesz. Mikor már a husik megpirultak, adjuk hozzá a vágott zöldségeket, ezeket pirítsuk jól meg.Közben készítsük el a szószt: keverjük össze a szójaszószt az ecettel, a sóval, a cukorral, ízlés szerint tehetünk bele egy kis chilit vagy valami erőset.Mikor már összerottyant, adjuk hozzá a a kukoricakeményítőt, de óvatosan, nehogy csomós legyen.A szósz forrjon össze, keverjük össze a zöldséges hússal, és már kész is.

    miele01

    previous
    Pad Thai
    next
    Dinsztelt marhahús
    previous
    Pad Thai
    next
    Dinsztelt marhahús

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.