Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Articsóka garnélával töltve

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db articsóka
20.00 dkg garnéla
1.00 g fokhagyma
1.00 csokor kapor
1.00 dl tejföl
1.00 db tojás

Articsóka garnélával töltve

Tulajdonságok:
    Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Az articsókáról vágjuk le a szárát és az alját, valamint ollóval a külső leveleinek egyharmadát. A levelek hegyes végét körben vágjuk le éles késsel. A leveleket hajtogassuk szét, és locsoljuk meg citromlével. Tegyük egy perforált aljú párolóedénybe, és toljuk a párolótérbe. Állítsuk a gőzpárolót 100 °C-ra, és pároljuk 30–40 percen keresztül. Amíg a párolóban elkészül az articsóka, közben elkészülhet a töltelék. A megtöltött articsókát még 5 percig 100 °C-on pároljuk.

    miele01

    previous
    Panna Cotta
    next
    Csevapcsicsa
    previous
    Panna Cotta
    next
    Csevapcsicsa

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.