Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Almás – zelleres sertésszűz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
60.00 dkg sertésszűz
3.00 g
3.00 g kakukkfű
1.00 g étolaj
5.00 db alma
1.00 db zellergumó
1.00 g fehérhagyma
vaj
méz
száraz fehérbor
rozmaring

Almás – zelleres sertésszűz

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 35 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A húst hártyázzuk le, sózzuk meg, és dörzsöljük be kakukkfűvel. A magházától megfosztott almát, a hagymát és a zellert egyforma kockára vágjuk. A serpenyőben kevés olajon körbesütjük a szüzet, majd előmelegített sütőben egy tepsire helyezve 160 °C-on 15 perc alatt készre sütjük. Abban a serpenyőbe tesszük a vajat, amiben a húst sütöttük, s megpároljuk rajta a hagymát és a zellert. Pár perc után hozzáadjuk az almát és a mézet. Felöntjük a fehérborral, ízesítjük sóval, majd a felszeletet szűz mellé tálaljuk.

miele01

previous
Húsvéti bárányleves
next
Sós piskóta
previous
Húsvéti bárányleves
next
Sós piskóta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.