Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Akác bundában

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
10.00 dkg liszt
3.00 db tojás
5.00 dkg vaj
5.00 dkg porcukor
5.00 dl tej

Akác bundában

Konyha:
  • 15 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


Az akácvirágokat szedjük le a száráról, áztassuk be vízbe az esetleges szennyeződésektől megszabadítva. A palacsintatésztához keverjük össze az alapanyagokat. Bő olajat rakjunk fel melegedni, majd a virágokat mártsuk bele a palacsintatésztába, csöpögtessük le, és a bő forró olajban süssük ki.

miele01

previous
Erdélyi zakuszkával töltött hús
next
Diótorta
previous
Erdélyi zakuszkával töltött hús
next
Diótorta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.