Mogyoró praliné: Forraljuk fel a vizet és a cukrot egy kis lábasban, amíg aranybarna karamell nem képződik.Szórjuk bele a mogyorót.Borítsuk ki egy tálcára, és hagyjuk kihűlni.Kihűlés után őröljük finommá turmixban, és egy légmentes dobozban tegyük félre.Áfonyazselé:Közepes serpenyőben forraljuk fel a vizet, citromlevet és az áfonyát, majd kis fokozaton főzzük 10 percig.Öntsük turmixgépbe, és törjük simára.Öntsük serpenyőbe, és kis fokozaton főzve, kevergetve adjuk hozzá a zselatint.Vegyük le a tűzről, és egy finom szitán átpasszírozva töltsük hosszú poharakba.Sodó:Közepes serpenyőben forraljuk fel a tejet, tejszínt és a vaníliát. Forrás után vegyük le a tűzről.Verjük fel a tojássárgáját a cukorral.Óvatosan keverjük össze a tojást a tejjel, és alacsony fokozaton, folyamatos kevergetés mellett főzzük kb. 10 percig, amíg sűrű nem lesz.Törjük át finom szitán egy hűtött tálba.Keksz:Áztassuk a babapiskótadarabokat a sherrybe.Összeállítás:Vegyük elő a zselével töltött poharakat, töltsünk mindegyikbe kb. fél csésze sherrys babapiskótát.Öntsünk mindegyikre kb. 50 ml sodót.Helyezzük a poharakat a hűtőbe, míg a krém megdermed.Végezetül szórjuk meg a tetejüket mogyorópralinéval.