https://www.youtube.com/watch?v=qFF2vQJaErc
A lisztet, a főtt burgonyát, a vajat, sót, 1 tojás sárgáját és az élesztőt összekeverjük. Ha összeállt a tészta, kivesszük az edényből, levesszük az egy negyedét (215 g), amit visszarakunk az edénybe. Ehhez a darabhoz hozzáadjuk a tökmag lisztet és a másik tojás sárgáját, majd jól összegyúrjuk. Ha ez megvan, szétterítjük egy tányéron a tésztákat, lefóliázzuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjen.
Másnap a kinyújtott fehér tésztát először szimplán, majd duplán összehajtjuk, rátesszük a tetejére a zöld tésztát, együtt kinyújtjuk, majd kiszúrjuk.
A tetejét megkenjük tojással és rászórjuk a tökmagokat.
Fél órát pihentetjük meleg helyen.
A sütőt előmelegítjük 210°C-ra és 10-12 perc alatt készre sütjük.