Mitől olyan különleges a Lindt csokoládé?
A Lindt Csokoládé Mesterei kizárólag a világ legkiválóbb kakaóbabjait választják ki a legjobb termőföldekről, majd saját maguk pörkölik és dolgozzák fel egy különleges technológia alapján.
A legkiválóbb minőségű kakaó
A Lindt Csokoládé Mesterei kizárólag a világ legkiválóbb kakaóbabjait választják ki a legjobb termőföldekről, majd saját maguk pörkölik és dolgozzák fel egy különleges technológia alapján. A Lindt & Sprüngli cégcsoport a fenntartható fejlődés szellemében, elhivatottan küzd a kakaótermő vidékek és közösségeik fennmaradásáért.
Egyedülálló pörkölés és őrlés
A Lindt Csokoládé Mesterei évtizedek alatt fejlesztették ki saját, egyedülálló technológiájukat. Ennek köszönhető a Lindt csokoládéra jellemző lágyan olvadó ízélmény.
A Lindt találmánya
Rodolphe Lindt 1879-ben a konsírozás világraszóló találmányával állt elő, amellyel forradalmasította a csokoládé készítést.
Kivételes alapanyagok a kakaó mellett
A Lindt Svájci Csokoládé Mesterei saját maguk válogatják össze és dolgozzák fel a világ legjobb termőföldjeiről származó prémium alapanyagokat. A legjobb ízhatásért, ők maguk pörkölik a dió- és mogyoróféléket is, amelyeket a pörkölést követően azonnal összedolgoznak a kakaómasszával.
A finom csokoládétól a tökéletesig – Lindt a legmagasabb minőséget képviseli
A Lindt Csokoládé Mestereinek a részletek iránti elkötelezettsége is megkérdőjelezhetetlen: pl. kézzel diszítik a csokoládékat dióval vagy mandulával ékesítve, vagy éppen szemet gyönyörködtető csomagolással illetik remekműveiket.
A Lindt Csokoládé Mesterei a csokoládé iránti valódi szenvedéllyel és szeretettel készítik remekműveiket 1845 óta